Fiets huren in Amsterdam

Wil je een fiets huren in Amsterdam? Als je er een huurt bij SAM Tweewielen, zal je niet meteen opvallen als toerist. Wij hebben onze fietsen zo laten ontwerpen dat ze niet van echte Amsterdamse fietsen te onderscheiden zijn. En daarom is het extra belangrijk dat je je aan de verkeersregels houdt in deze fietshoofdstad van de wereld. Goed opletten dus. In principe heeft al het verkeer dat van rechts komt voorrang, dus fiets nooit door rood (ook al zie je veel Amsterdamse fietsers dat wel doen), blijf op de daarvoor bestemde fietspaden, en knijp nooit uit het niets te hard op de rem. Kunt u zich aan de verkeersregels houden? Dan wordt fietsen in Amsterdam ongetwijfeld een van je top 3 ervaringen!

Wil je een fiets huren?

Een fiets die op dezelfde dag wordt teruggebracht kost €10,00. Het huren van een fiets voor 24 uur kost €12,50. De fietsen zijn in hoogte verstelbaar. Er zit een mandje op de fiets om uw tas of boodschappentas in te doen. Bij de huur zijn twee gratis sloten inbegrepen, een kettingslot en een beugelslot. Voor het huren van meer dan vier dagen krijgt u een extra korting.

Veilig fietsen met de stadsfiets

Het perfecte plekje voor een foto gevonden? Of gewoon toe aan een pauze? Om je fiets te stoppen, knijp je gewoon in de handremmen. De linker rem is voor het voorwiel, en de rechter rem stopt het achterwiel. Het geavanceerde rollerbrake remsysteem zorgt ervoor dat de wielen niet blokkeren, zodat je altijd veilig tot stilstand komt. De hoogte van het stuur en het zadel passen we in onze winkel aan uw lengte aan. En als je het zadel toch liever wat hoger of lager hebt, kun je het zadel eenvoudig en zonder gereedschap verstellen. De kettingkast beschermt je kleding tegen vet of vuil. Zo fiets je net als de Amsterdammers met je gehuurde stadsfiets naar een feestje, een restaurant of een museum.